Αρραβωνιάστηκε πριν από 7 μήνες. Και το Σάββατο, η διάσημη ηθοποιός της σειράς «Big Bang Theory» αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον ιππέα Καρλ Κουκ.

Η 32χρονη ηθοποιός, μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με το δαντελένιο νυφικό της, την ώρα που φιλά τον σύζυγό της, τον 26χρονο Καρλ, σε ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό – έναν στολισμένο σταύλο.

Στη λεζάντα έγραψε μόνο «Και νόμιμα KCSQUARED 6-30-18».

Η Κάλεϊ επέλεξε ένα νυφικό με πολλή δαντέλα και δαντελένια κάπα ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα λιτά σε χαλαρό κότσο – όπως της Μέγκαν Μαρκλ.

Λίγο μετά, μοιράστηκε άλλη μία φωτογραφία, αυτή τη φορά από την γαμήλια δεξίωση. Σε αυτήν, η ηθοποιός έχει βγάλει το νυφικό και φορά μια πάλι δαντελένια, ολόσωμη φόρμα. Στη λεζάντα έγραψε: «Εντάξει, ας αρχίσει το πάρτι».

Η συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά, Μάιμ Μπιάλικ, μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram, με ένα κολάζ φωτογραφιών που αποκαλύπτουν το γλυκό – ένα lychee sundae – με τα αρχικά του ζευγαριού σε ένα κομμάτι σοκολάτας.

Την περασμένη εβδομάδα, η Κάλεϊ μοιράστηκε στιγμιότυπα από το μπάτσελορ πάρτι της με τους οπαδούς της στο Instagram. Η αδερφή της Μπιράνα Κουόκο, η μαμά της και ο αγαπημένος της στιλίστας Μπραντ Γκορέσκι ήταν όλοι παρόντες σε αυτό που η ίδια χαρακτήρισε ως «η πιο μαγική βραδιά».Πηγή