Η Paris Hilton μπορεί να έχει αναβάλει τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Κρις Ζίλκα, αλλά η μητέρα τής Πάρις, Κάθι, επιμένει ότι είναι επειδή βάζει πρώτα τη δουλειά της. «Έχει να φροντίζει τη νέα σειρά περιποίησης δέρματος, έτσι ουσιαστικά ταξιδεύει συνέχεια», δήλωσε η Κάθι στο Us Weekly προσθέτοντας πως «είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει συμβόλαια και πρέπει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της».

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Ζίλκα, τον Ιανουάριο, η Paris Hilton αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει τρεις τελετές γάμου.

«Για τα 21α γενέθλιά μου είχα κάνει πέντε πάρτι, οπότε ίσως για τον γάμο να κάνω έναν ευρωπαϊκό, έναν αμερικάνικο και έναν για όλον τον κόσμο», είπε η κληρονόμος. Όσο για τα νυφικά που θα επιλέξει η Κάθι πιστεύει ότι η κόρη της θα πάρει ακριβώς αυτό που θέλει.

«Νομίζω ότι θα είναι αυτό που πάντα ήθελε: όμορφο και ελπιδοφόρο», είπε η Κάθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six η Paris Hilton και ο Ζίλκα θα παντρευτούν την ερχόμενη άνοιξη. «Όλα ήταν έτοιμα για να παντρευτούν τον Νοέμβριο, αλλά το ανέβαλαν για τον Μάιο. Ήθελαν περισσότερο χρόνο για να τον σχεδιάσουν», δήλωσε η πηγή στο περιοδικό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 


Πηγή