Τον μπελά της πήγε να βρει μια νεαρή γυναίκα μετά την αγορά ενός tablet που έκανε από κατάστημα ηλεκτρονικών της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω κοπέλα, ένα χρόνο πριν είχε προχωρήσει στην αγορά του tablet το οποίο άνοιξε 1 – 2 φορές, τοποθετώντας το στην συνέχεια στο κουτί του για να το χρησιμοποιήσει στο μέλλον.

Όταν λοιπόν ο καιρός πέρασε και η νεαρή άνοιξε την συσκευασία διαπίστωσε με έκπληξη πως το tablet είχε εκραγεί, ανοίγοντας στα δύο.

Έτσι, χωρίς να χάσει ευκαιρία πήγε στο κατάστημα που το αγόρασε για να ζητήσει εξηγήσεις για το πως μια σχεδόν άθικτη συσκευή έπαθε τέτοια ζημιά, σκεπτόμενη παράλληλα πως η έκρηξη θα μπορούσε να γίνει πάνω στα χέρια της.

Η απάντηση που πήρε όμως από τους υπεύθυνους της επιχείρησης ήταν αποκαρδιωτική. Όπως καταγγέλλει η παθούσα στο patrasevents.gr οι πωλητές δεν μπορούσαν να πάρουν κάποια επίσημη θέση από την στιγμή που είχε τελειώσει η εγγύηση και έτσι την παρέπεμψαν στον υποδιευθυντή ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά πως… “συμβαίνουν αυτά” και ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για την περίπτωσή της, αποκλείοντας ουσιαστικά το ενδεχόμενο επισκευής και ωθώντας την να αγοράσει κάποιο άλλο μοντέλο σαν να μην συνέβη τίποτα.

Πάτρα: Ανατινάχθηκε σχεδόν άθικτο tablet νεαρής - Δείτε τι της απάντησαν στο κατάστημα που το αγόρασε (pics)

Για την ιστορία η έκρηξη πιθανόν να προήλθε από αστοχία υλικού που σχετίζεται με την μπαταρία, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί το συμβάν.

Όπως υποστηρίζει η νεαρή δεν ήταν τόσο το πρόβλημά της το περιστατικό με το tablet, αλλά η συμπεριφορά των υπευθύνων απέναντί της.

Πάτρα: Ανατινάχθηκε σχεδόν άθικτο tablet νεαρής - Δείτε τι της απάντησαν στο κατάστημα που το αγόρασε (pics)
patrasevents.gr/