Μαλλιοτραβήγματα σε επιχείρηση της Πάτρας που λειτουργεί κοντά στο Βιοτεχνικό Πάρκο, πριν από λίγες ημέρες, με πρωταγωνίστριες δύο παιδιά του  ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μία ακόμη μεγαλύτερη σε ηλικία συγγενή τους.  Αφορμή για το πρωτοφανές περιστατικό για το οποίο λίγο έλειψε να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας, η … παράνομη σχέση που η μεγαλύτερη  είχε συνάψει με τον γαμπρό της!

Η ανακάλυψη αυτού του παράνομου δεσμού έγινε από την ίδια την απατημένη σύζυγο και το σκάνδαλο «έσκασε σαν βόμβα» στην οικογένεια της γυναίκας αλλά και του άντρα της. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός ότι ο σύζυγος και πατέρας μεγάλων παιδιών τα …έφτιαξε με την κουνιάδα του και μάλιστα την είχε «καψουρευτεί» άγρια πριν αρκετούς μήνες. Η γυναίκα ανακάλυψε το γεγονός όταν παρατήρησε πως ο άνδρας της  απουσίαζε αδικαιολόγητα, πολλά βράδια από το σπίτι, ενώ η συμπεριφορά του είχε αλλάξει ριζικά. Ξεκίνησε έρευνα, τον παρακολούθησε κιόλας και φυσικά έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πως διατηρούσε σχέση… με την αδελφή της!

Μάλιστα ο εντοπισμός του παράνομου ζευγαριού έγινε στην περιοχή της Πλαζ… μέσα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία!

Το παράνομο ζευγάρι δεν μπορούσε φυσικά να φανταστεί ότι λίγα μέτρα πιο πέρα είχε σταθμεύσει η σύζυγος η οποία αδυνατούσε να πιστέψει τον ερωτικό εφιάλτη που αντίκριζε μπροστά της.

Η υπόθεση έσκασε σαν βόμβα στην οικογένεια! Η σύζυγος προχώρησε αμέσως δίνοντας εντολή στον δικηγόρο της να κινήσει τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου. Είχε όμως η αδελφή το θράσος να εμφανιστεί… στην επιχείρηση του εραστή της και «πρώην» κουνιάδου της! Μόλις την είδαν τα παιδιά της έγινε… χαμός! Μέχρι και μαλλιοτραβήγματα είχαμε. Όσο για τον πατέρα τους; Προσπάθησε να τα ηρεμήσει, υπερασπίστηκε όμως… την ερωμένη του.