Η αγάπη της για το χρήμα την έκανε αχόρταγη και χωρίς ενδοιασμούς. Ο λόγος για μια 45χρονη παντρεμένη από την Πάτρα η οποία έχει δύο μεγάλα παιδιά, αλλά όλα αυτά δεν την εμποδίζουν να κάνει τα πάντα προκειμένου να έχει οικονομική άνεση.
Στα τελευταία της «ανδραγαθήματα» καταχωρείται η σύλληψή της στα πράσα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην πλατεία Ντεβέ της Οβρυάς , μέσα σε αμάξι ενός 75χρονου να «απολαμβάνει» ημίγυμvη τα χάδια του.

Το τίμημα για να απολαύσει τα κάλλη της και όχι μόνο ο υπερήλικας –όπως προέκυψε στη συνέχεια – ήταν η εξόφληση δανείου ύψους 1300 ευρώ, το οποίο η γυναίκα είχε λάβει σταδιακά, προκειμένου να καλύψει προσωπικά της έξοδα.

Η σύλληψη του ζευγαριού έγινε από τον άντρα και τον ένα από τους γιούς της . Ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός αρχικά της συζύγου και μητέρας των δύο αντρών που την έπιασαν σε Eρωτικές περιπτύξεις, ενώ ο 75χρονος γλύτωσε με λίγους μώλωπες, καθώς την ώρα που άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιλές πρόλαβε να τους εξηγήσει πως δεν γνώριζε πως η γυναίκα ήταν παντρεμένη και πως όλα έγιναν για την εξόφληση του χρηματικού ποσού που είχε δανειστεί από αυτόν, εμφανιζόμενη ως έμπορος που έχει ανάγκη από χρήματα.

Το έχει κάνει επάγγελμα
Η παραδόπιστη 45αρα ,μάνα και σύζυγος, δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται από τον άντρα της να προσφέρει το κορμί της προκειμένου τα …προσωπικά της έξοδα, τα οποία ο άντρας της αδυνατεί να καλύψει, καθώς αυτή έχει πλούσιο ανάλογο βιογραφικό. Να σημειωθεί πως στην περιοχή όπου εντοπίστηκε από τον άντρα και το γιό της να κάνει αποπληρωμή του χρέους της σε ..είδος, δεν είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζουν, πως από τα πρώτα χρόνια του γάμου της, και ενώ ήταν μικρά ακόμα τα παιδιά της, είχε συλληφθεί από τον άντρα της να Eρωτοτροπεί με επώνυμο τότε πατρινό – δεν είναι πλέον στη ζωή – έναντι χρηματικής αμοιβής.

Για ένα διάστημα ο άντρας της δεν ήθελε ούτε να τη δει και είχε κινήσει διαδικασίες διαζυγίου, αλλά η ύπαρξη δύο μικρών παιδιών τότε, τον ανάγκασε να ενωθεί ξανά μαζί της. Από τότε μέχρι και το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην πλατεία Ντεβέ, η 45χρονη είχε συχνά – πυκνά «φροντίσει» να βάζει το δικό της αλατοπίπερο στην οικογενειακή αλλά και την προσωπική της ζωή…

πηγη dete.gr