Δυσκολεύτηκαν οι αστυνομικοί να βρουν την άκρη του νήματος στον καυγά που ξέσπασε μεταξύ δύο οικογενειών στην Πάτρα, με «μήλον της έριδος» ένα ανήλικο κορίτσι αλβανικής καταγωγής, το οποίο φέρονται να επιχείρησαν να πάρουν μαζί τους δύο άλλες γυναίκες.

Η 17χρονη έμενε μαζί με την μητέρα της στο σπίτι του 60χρονου πατριού της, όπου έφτασαν η σύζυγος του βιολογικού της πατέρα μαζί με τις δυο κόρες της. Σύμφωνα με τον 60χρονο, που υπέβαλε μήνυση σε βάρος τους για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση, η 43χρονη μητέρα και η μια από τις κόρες της ηλικίας 17 χρόνων επιχείρησαν να πάρουν μαζί τους την θετή κόρη του με βίαιο τρόπο. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθουν στα χέρια και να επέμβει η Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν την 43χρονη και την 17χρονη κόρη της.

Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και αρπαγή ανηλίκου, που περιλαμβάνει τον 46χρονο πατέρα της 17χρονης και την μεγαλύτερη κόρη του ηλικίας 25 χρόνων οι οποίοι αναζητούνται. Οι δυο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες και θα οριστεί δικάσιμος. Όσο για την ανήλικη «πέτρα του σκανδάλου», εντοπίστηκε και επέστρεψε στο σπίτι του πατριού της.

 

patrasnews.com