Έκανε μαύρη στο ξύλο την κόρη του χρησιμοποιώντας τη χοντρή αλυσίδα που δένει το λυκόσκυλο του. Τα όσα βίωσε η νεαρή κοπέλα στα χέρια του πα-τέρα της – πριν από μερικούς μήνες είχε επιχειρήσει να τη σκοτώσει κλέβοντας μαχαίρια από κατάστημα εστίασης και αναψυχής (το θέμα είχε φέρει επίσης στο προσκήνιο ο “Κόσμος”) – θα μείνουν βαθειά χαραγμένα στη μνήμη της.

Ο πα-τέρας της, ο οποίος έχει εμμονές και θεωρεί πως η κόρη του θέλει να του φάει την περιουσία, τελώντας υπό την επήρεια αλκοόλ φτάνοντας στο σπίτι του αφαίρεσε την χοντρή αλυσίδα με την οποία δένει ένα λυκόσκυλο που έχεις την κατοχή του και επιτέθηκε στην κόρη του την οποία άρχισε να χτυπά και να βρίζει.

Το περιστατικό συνέβη σε Δημοτικό Διαμέρισμα της Πάτρας – προσαρτήθηκε στο Δήμο Πατρέων με την εφαρμογή του Καλλικράτη – και προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ η κοπέλα γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση κατοίκων της περιοχής.
Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. η οποία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα βασανιστή ο οποίος προσήχθη σε αστυνομικό τμήμα όπου έμεινε όλη τη νύχτα .
Η υπόθεση έχει και προϊστορία καθώς όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φεβρουάριο ο «κόσμος» ο πα-τέρας της κοπέλας είχε προσπαθήσει ξανά να τις αφαιρέσει τη ζωή.

HOMEPAGE