Το τι έχουν δει τα μάτια των οδηγών ταξί αλλά και άλλων περαστικών μπροστά σε μπαρ σε κεντρικό σημείο της πόλης, δεν περιγράφεται! «Το μπαρ ανήκει σε Πατρινούς οι οποίοι φέρνουν κορίτσια από άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό και η …μαστροπεία πάει σύννεφο» μας είπε ένας από τους οδηγούς ταξί που μίλησε στον «Κόσμο» για το «κόκκινο» μπαρ! «Οι άντρες πάνε κι έρχονται, πίνουν τα ποτά τους, ενώ η συνέχεια δίνεται σε ένα σπίτι που έχουν νοικιάσει οι ιδιοκτήτες σε περιοχή κοντά στο κατάστημα (για να μην χάνεται και χρόνος). Με το αζημίωτο φυσικά. Μας πληροφόρησε ακόμη ότι σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένου μόνο «ελαφρού τύπου» σεξουαλικές περιπτύξεις διαδραματίζονται μέσα στο μπαρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο μπαρ «δραστηριοποιείται» και ένας συνταξιούχος. Ο οποίος προφανώς παρέχει «προστασία» (με κάθε είδους τρόπο) στα αφεντικά του. Οσο για την «ταρίφα»; Δεν διαφέρει και πολύ από αυτήν άλλων παρόμοιων «καταστημάτων» που λειτουργούν στην πόλη. Το «απλό» ξεκινά από 50 ευρώ και το «σπέσιαλ» φθάνει μέχρι και τα 200 ευρώ (εξαρτάται από τις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου)!

Παρόμοιο κατάστημα λειτουργεί και στην Ανω Πόλη! Μαθαίνουμε ότι και εκεί στις 7 το πρωί γίνονται «αποχωρήσεις» πελατών τους οποίους συνοδεύουν καλλίγραμμες και ψιλομεθυσμένες γυναίκες! Δεν γνωρίζουμε όμως σε ποιο σημείο γίνονται τα «ροζ ραντεβού»!