Πεντανόστιμη ρεβιθοσαλάτα

Υλικά

300 γρ. ρεβίθια, βρασμένα και στραγγισμένα 2 πράσινες πιπεριές 2 αγγουράκια 1 ντομάτα 1 κρεμμύδι ½ φλ. μαϊντανός 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Κόψτε τα λαχανικά σε μικρά κυβάκια. Τοποθετήστε τα ρεβίθια σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Στύψτε πάνω στο μείγμα το λεμόνι, περιχύστε με το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά. Αφήστε τη σαλάτα στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον, σκεπασμένη με σελοφάν ώστε οι μυρωδιές να αναμειχθούν. Σερβίρετε γαρνίροντας με τον μαϊντανό.

vita.gr

Πηγή