Αξιοποιήστε το πέστο για άλειμμα ή για υπέροχα μακαρόνια.

Υλικά

  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αφθονο βασιλικό και μαϊντανό ή σπανάκι (κατεψυγμένο ή φρέσκο)
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές κάσιους
  • 100 γραμμάρια παρμεζάνα, σε κομματάκια
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε μουλινέτα βάλτε τον βασιλικό και το σπανάκι ή μαϊντανό
  • Συμπληρώστε με όλα τα υλικά, πλην λαδιού, αλάτι και πιπέρι
  • Δουλέψτε τη μουλινέτα καλά να λιώσουν τα υλικά
  • Προσθέστε τότε το ελαιόλαδο και δουλέψτε ξανά
  • Δοκιμάστε για αλάτι ή πιπέρι -Ετοιμο!

iefimerida.gr


Πηγή