Υλικά
1 μικρό λάχανο, κομμένο
1,2 καρότα τριμμένα σε χοντρό τρίφτη
2,3 κλωνάρια σέλινο χοντροκομμένο, βλαστούς και φύλλα
1,2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης, κομμένες
λίγη καφτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη
ελάχιστο σκόρδο, ψιλοκομμένο
Διαδικασία
1.Βάλτε όλα τα υλικά σας σε μία λεκάνη, πασπαλίστε τα με χοντρό αλάτι και τρίψτε τα ώστε να μαραθούν.
2.Έπειτα βάλτε τα σε ένα δοχείο και περιχύστε τα με κρασόξιδο.
3.Είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
4.Αν την κρατήσετε για περισσότερες ημέρες, ρίξτε το δοχείο με την σαλάτα στο νερό, ώστε η σαλάτα να καλυφθεί μέχρι πάνω και τοποθετείστε την στο ψυγείο.
5.Όταν θελήσετε να την σερβίρετε βγάλτε την, στραγγίξτε την πολύ καλή για να φύγουν τα υγρά της και προσθέστε ελαιόλαδο.