Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια φιογκάκια
350γρ τυρί ρεγκάτο ή γκούντα
350γρ ζαμπόν καπνιστό
3 πιπεριές χρωματιστές (κίτρινη, πορτοκαλί, κόκκινη)
250γρ μαγιονέζα
Εκτέλεση
Βράζετε τα μακαρόνια φιογκάκια, τα σουρώνετε και ρίχνετε κρύο νερό ενώ βρίσκονται ακόμα στο σουρωτήρι για να κρυώσουν. Κόψτε στην συνέχεια το ζαμπόν και το τυρί σε μικρά κυβάκια και τις πιπεριές σε τετράγωνα. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα μακαρόνια με τα υπόλοιπα υλικά και έπειτα σκεπάστε τα και αφήστε τα στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε προσθέστε την μαγιονέζα.
Πηγή