Μια πλούσια νεαρή Ρωσίδα που έλαβε το χαρακτηρισμό «κορίτσι racer», καταζητείται από την αστυνομία μετά την κυκλοφορία κάποιων πλάνων που δείχνουν την Lamborghini της να κινείται με ταχύτητα, κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου που χρησιμοποιείται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, για τις μετακινήσεις του από και προς το Κρεμλίνο.

Η 25χρονη Arina Mikhaltsova που είναι κόρη ενός πολυεκατομμυριούχου, σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής Sun, εντοπίστηκε στη λεωφόρο Kutuzovsky Prospekt στη Μόσχα με το πορτοκαλί σπορ αυτοκίνητό της να αναπτύσσει ταχύτητα χωρίς να την προβληματίζει τίποτα.

https://www.youtube.com/watch?v=49-4DvqWyJU

Μια ομάδα οδικής ασφάλειας ισχυρίζεται μάλιστα πως είναι γνωστή για το ότι παραβαίνει τους κανόνες κυκλοφορίας, με την αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια για το νεαρό πλουσιοκόριτσο, όπως και για την υπόλοιπη «χρυσή νεολαία» της ολιγαρχίας της Μόσχας.

rsda2

Αυτή τη φορά, όμως, η αστυνομία την αναζητά, σύμφωνα με ένα ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, καθώς η 25χρονη Mikhaltsova δημοσίευσε η ίδια ένα βίντεο του περιστατικού, δηλαδή της οδήγησης στο συγκεκριμένο δρόμο, στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κινούταν με περισσότερα από 160 χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο, για να βγει εκτός του κέντρου της πόλης, ενώ μπήκε αρκετές φορές στο δρόμο που προορίζεται μόνο για ανώτερους αξιωματούχους συμπεριλαμβανομένου του Πούτιν.

rsda4

Το ξανθό πλουσιοκόριτσο που έχει επίσης μια Porsche Panamera GTS, δεν έχει σχολιάσει κάτι σχετικά με το περιστατικό εκτός από μια λεζάντα στο βίντεο που έγραφε: «Όταν τα κορίτσια βρίσκονται μετά από μια επίσκεψη στο Kofemania (σ.σ. αλυσίδα καφέ)».

rsda3

Σε ερώτηση πάντως που έκαναν στον πατέρα της για το περιστατικό, αυτός απάντησε -γελώντας- πως δεν ήταν μπροστά, άρα δεν ξέρει αν όντως το έκανε. Το περιστατικό παραμένει υπό έρευνα. rsda5

 

newsbeast.gr