Για 2-4 άτομα

100 γραμμάρια βούτυρο

200 ml λευκό κρασί

1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ανάλογο αλατοπίπερο

300 γραμμάρια μουστάρδα

800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι)

Εκτέλεση

Σε ξύλο κοπής αλατοπιπερώνετε τα χοιρινά φιλετάκια.

Στη συνέχεια ρίξτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και αφήστε τη να ζεσταθεί καλά.

Σοτάρετε τα χοιρινά φιλετάκια για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά και προσθέστε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σβήστε με το κρασί, αφήστε να τραβήξουν τα υγρά και προσθέστε τη μουστάρδα και το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.

Εάν η σάλτσα σφίξει προσθέστε λίγο κρασί ακόμα.

Όταν το φαγητό είναι έτοιμο το βγάζετε από την εστία και γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.