Μια συνταγή για ένα λαχταριστό αγαπημένο πιάτο με πατάτες για πλήρες γεύμα ή για ορεκτικό ή συνοδευτικό.

Υλικά για 6 άτομα:

12 πατάτες

12 φέτες μπέικον

λίγα κλωναράκια θυμάρι

ελαιόλαδο

βούτυρο

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε τις πατάτες και τις βράζετε για 15′ σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζετε.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.

Τυλίγετε κάθε πατάτα με 1 φέτα μπέικον και τις τοποθετείτε στο ταψί. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε λίγο βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και το θυμάρι.

Προσθέτετε στο ταψί 1 ποτήρι νερό και ψήνετε για 45′.

govastileto.gr


Πηγή