Υλικά

8 φέτες μπέικον, κομμένες στη μέση

16 μικρές πατάτες

λάδι, ρίγανη, ελάχιστο αλάτι

Εκτέλεση

Πλένετε και καθαρίζετε τις πατάτες. Στη συνέχεια τις βάζετε σε ένα ταψί, τις αλείφετε με λίγο λάδι και τις πασπαλίζετε με ρίγανη. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για περίπου 40′-50′, μέχρι να ροδίσουν. Μόλις ετοιμαστούν τυλίγετε τις πατάτες με τις φέτες απ’ το μπέικον, καρφώνετε με οδοντογλυφίδα και τις ξαναβάζετε στο φούρνο ή στο γκριλ για λίγο,μέχρι να ροδίσει και το μπέικον.

vita.gr


Πηγή