Συγκεκριμένα, αφού πρώτα έκλεψε ένα βαν από άλλη επιχείρηση, πλησίασε την πόρτα του βενζινάδικου και γκρέμισε την πόρτα χωρίς να σπάσει το τζάμι της. Αυτό που εντυπωσίασε, τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους αστυνομικούς είναι η «μαεστρία» του διαρρήκτη με την οποία παραβίασε την πόρτα οδηγώντας το βαν.

Ντοκουμέντο

Αφού η πόρτα ήταν πλέον ορθάνοιχτη, ο ληστής βγήκε από το βαν, μπήκε στον χώρο του καταστήματος του πρατηρίου και άρχισε να ψάχνει για χρήματα. Το ποσό που αφαίρεσε ήταν μικρό, αφού ουσιαστικά βρήκε τα «ψιλά» της επιχείρησης και η ζημιά που προκάλεσε περιορισμένη.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της Πέμπτης όταν έφτασε ο γιος του ιδιοκτήτη και ο εργαζόμενος της επιχείρησης, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Ο δράστης καθόλη τη διάρκεια της διάρρηξης φορούσε μπουφάν και κουκούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δράστης φέρεται να προσπάθησε να διαρρήξει και άλλη επιχείρηση σε κοντινή απόσταση.

Συνελήφθη

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο διαρρήκτης συνελήφθη. Άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου εντόπισαν τον δράστη σε λεωφορείο την ώρα που προσπαθούσε να διαφυγει από τον Πύργο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη διεύθυνση αστυνομίας Ηλείας όπου και κρατείται.


Πηγή