Ρολό τορτίγιας με τυρί κρέμα και πιπεριά
Υλικά για 4-6 άτομα
- 225 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 225 γραμμάρια sour cream ή κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
- 1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
- 1 πορτοκαλί πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1/4 φλιτζανιού φρέσκο καλαμπόκι
- 1/8 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
- 6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το τυρί κρέμα, τη sour cream και το τριμμένο τυρί.
- Προσθέτετε τη ψιλοκομμένη πιπεριά, το καλαμπόκι, τις ψιλοκομμένες μαύρες ελιές, το μαύρο πιπέρι και το κόκκινο πιπέρι.
- Ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα.
- Απλώνετε το μείγμα πάνω στις πίτες τορτίγιας και τυλίγετε σε ρολό.
- Βάζετε τις πίτες στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τις σερβίρετε.
- Για να τις σερβίρετε τις κόβετε σε ρολά 2 εκ το καθένα και σερβίρετε.