Ρολό τορτίγιας με τυρί κρέμα και πιπεριά

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 225 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 225 γραμμάρια sour cream ή κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
  • 1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1/4 φλιτζανιού φρέσκο καλαμπόκι
  • 1/8 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
  • 6  πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το τυρί κρέμα, τη sour cream και το τριμμένο τυρί.
  2. Προσθέτετε τη ψιλοκομμένη πιπεριά, το καλαμπόκι, τις ψιλοκομμένες μαύρες ελιές, το μαύρο πιπέρι και το κόκκινο πιπέρι.
  3. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα.
  4. Απλώνετε το μείγμα πάνω στις πίτες τορτίγιας και τυλίγετε σε ρολό.
  5. Βάζετε τις πίτες στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τις σερβίρετε.
  6. Για να τις σερβίρετε τις κόβετε σε ρολά 2 εκ το καθένα και σερβίρετε.