«Η μάνα πονούσε και ο άλλος ο κλαρινογαμπρός ήθελε να φτιάξει ένα χαρούμενο περιβάλλον. Ήταν επηρεασμένος από τους φίλους και τους συμπαίκτες του οι οποίοι ήθελαν να τον απομακρύνουν από την οικογένεια του για να ζήσει την ζωή του. Έκανε παιδί για να φύγει η θλίψη από το σπίτι. Τελικά η κατηγορούμενη σκότωνε παιδιά για να κρατήσει τον Μανό ή έκανε παιδιά για να κρατήσει τον Μάνο;»

Ο Αλέξης Κούγιας επιχείρησε να αποδομήσει τον ισχυρισμό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της για να φέρει πίσω τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Αφού ήθελε να κρατήσει τον Μάνο, γιατί σκότωσε το αγαπημένο του παιδί; Ήθελε να σώσει το παιδί για να μείνει ο Μάνος! Λογική επιχειρηματολογία. Επίσης ο κ. Δασκαλάκης είπε στην κατάθεση του: «η σχέση ήταν τυπική γιατί είχα επιστρέψει μόνο για την Τζωρτζίνα». Με αυτή τη φράση αθωώνει την κα. κατηγορούμενη. Είναι ή δεν είναι αυτό αντιφατικό;».

Η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας

Ο συνήγορος υπεράσπισης αναφέρθηκε και στις εξωσυζυγικές σχέσεις του ζευγαριού.

«Η κυρία κατηγορούμενη την Άνοιξη του ’21 είχε μια μεμονωμένη και εφήμερη εξωσυζυγική συνεύρεση καθώς ήταν παραμελημένη και πεσμένη ψυχολογικά. Το καλοκαίρι του ’18 η κα κατηγορούμενη έμαθε ότι ο Δασκαλάκης επί 6 μήνες είχε άλλη σχέση. Η κα κατηγορούμενη τον συγχώρεσε και δεν «χάλασε» το σπίτι της και για χάρη των παιδιών της καταρράκωσε την γυναικεία προσωπικότητα της. Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε τα παιδιά για τον φέρει πίσω. Είναι μοναδική εξαίρεση στο κόσμο».

Ο συνήγορος υπεράσπισης καταφέρθηκε για δεύτερη φορά εναντίον του τοξικολόγου Ράικου αποκαλώντας τον ανήθικο.

«Κοιτάξτε τι έκανε αυτός ο ανήθικος άνθρωπος. Είναι δυνατόν βρε Ράικε ενώ γνωρίζεις που έχεις σπουδάσει από 52 και μετά ως τοξικολόγος ότι απαγορεύεται να δώσεις σε βρέφος κεταμίνη; Έρχεσαι μετά από 2 χρόνια και λες ότι τώρα βρήκα το Ρουκορόνιο. Ρε αθεόφοβε πως το λες αυτό;».

Αποκάλεσε τη Ρούλα Πισπίργκου «φουκαριάρα μάνα» που όλοι προσπαθούν να την καταστήσουν κατηγορούμενη.Πηγή