Σαλάτα με γαρίδες και αβοκάντο για ατελείωτη απόλαυση
225 γραμμ. γαρίδες καθαρισμένες
1 μεγάλο αβοκάντο σε κυβάκια
1 χούφτα ντοματίνια κομμένα στην μέση
1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Φρέσκο κόλιαντρο ή μαϊντανό
2 κ.σ. αλατισμένο βούτυρο, λιωμένο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τις γαρίδες με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να πάει παντού.
Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Βάζετε μέσα τις γαρίδες και τις μαγειρεύετε για περίπου 1′ ή μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν στις άκρες. Τις γυρνάτε από την άλλη μεριά και μαγειρεύετε για 1′ ακόμα.
Σε μια σαλατιέρα βάζετε το αβοκάντο, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι και τον κόλιαντρο ή τον μαϊντανό. Ραντίζετε με ελαιόλαδο και τον χυμό του λάιμ και ανακατεύετε καλά.
Τέλος, προσθέτετε τις γαρίδες στο μπολ, αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε.