Είναι ένα πλήρες πιάτο, από τα πιο χρήσιμα και υγιεινά.

Υλικά

  • 1 πιάτο ρεβύθια βρασμένα, σουρωμένα
  • 10 ντοματίνια, στα δύο
  • 1 αγγούρι, σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη
  • 1/2 κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 10 ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι
  • 2 κουταλάκια κάπαρη, μαϊντανό
  • 1 κομμάτι φέτα

Για την σάλτσα

  • 1/3 φλυτζανιού ελαιόλαδο
  • Χυμό ενός λεμονιού
  • Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Συνδιάστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ
  • Φτιάξτε τη σάλτσα σε ένα άλλο μπολάκι
  • Ρίξτε το ντρέσινγκ δέκα λεπτά πριν σερβίρετε την σαλάτα σας

<!–

–>

Πηγή