Υλικά
Για 4 μερίδες
1 μεγάλο μπολ φύλλα από σπανάκι μπέιμπι
2 φλιτζάνια γλιστρίδα
3 κουταλιές ψιλοκομμένο δυόσμο
2 φλιτζάνι φράουλες ή φρέσκα φρούτα εποχής
Για τη σος
1 ½ φλιτζάνι γιαούρτι (2% λιπαρά)
2 κουταλιές μουστάρδα, 1 κουταλιά μέλι, 1 κουταλιά χυμό λεμονιού, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, ½ σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη, 1 πρέζα, αλάτι, λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε τα το σπανάκι και τη γλιστρίδα, τα στραγγίζετε καλά και τα βάζετε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
Προσθέτετε τον δυόσμο και τις φράουλες και ετοιμάζετε τη σος.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της σος και περιχύνετε τη σαλάτα.