Σαραντάχρονος ανέβαζε προσωπικά βίντεο γυναίκας σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου
Βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναίκας ανέβαζε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου του διαδικτύου ο 40χρονος που συνελήφθη χθες από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Από τη διαδικτυακή έρευνα που ακολούθησε μετά από την καταγγελία που έκανε η εν λόγω γυναίκα, ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του επίμαχου υλικού, καθώς και τα στοιχεία του ατόμου που το είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αρκαδίας, ενώ κατά την έρευνα στον χώρο όπου διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιτραπέζιος ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM, εξωτερικός σκληρός δίσκος και δέκα ψηφιακοί δίσκοι.

Παράλληλα, σε έρευνα στο σπίτι του στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αποθηκευτικό μέσο usb stick, δύο οπτικοί δίσκοι, οκτώ κάρτες sim κινητής τηλεφωνίας, δύο συσκευασίες με στοιχεία καρτών κινητής τηλεφωνίας και μία φωτογραφική μηχανή.

Από την έρευνα στα ψηφιακά αυτά μέσα βρέθηκε αποθηκευμένος μεγάλος αριθμός βίντεοσκοπικού υλικού της παθούσας, το οποίο είχε αναρτηθεί σε δεκάδες ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέτασή τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.