Στις 12 περίπου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, προς ξημερώματα Σαββάτου 14 Ιουνίου, τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας που καλούσαν σε βοήθεια, καθώς όμως και φωνές Αφρικανών ξεσήκωσαν ολόκληρη την γειτονιά στο πόδι… Οι λόγοι για τους οποίους διαπληκτίστηκαν περισσότερα από 15 άτομα, παραμένουν προς το παρόν άγνωστοι. Τοtromaktiko.gr εξασφάλισε τις αποκλειστικές εικόνες που βλέπετε!   

Ακόμα και όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, στην διασταύρωση των οδών Σίφνου και Αιλιανού, οι αλλοδαποί συνέχισαν να χτυπιούνται! Τρείς άνθρωποι βρέθηκαν στην άσφαλτο! Δύο γυναίκες και ένας άντρας!

       Οι σοκαριστικές εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι δύο αιμόφυρτες γυναίκες στην άσφαλτο σφαδάζουν από τον πόνο. Η μια είναι σοβαρά τραυματισμένη. Στον δρόμο υπάρχουν αίματα!    

Δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε την στιγμή που ο ένας αλλοδαπός σηκώνει τον άλλον σχεδόν στον αέρα και τον πετάει με ορμή στον δρόμο. Το κορμί του δεύτερου τραντάζεται! Η αστυνομία επεμβαίνει! Τα πνεύματα δεν ηρεμούν. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία καθώς και νεώτερα για την υγεία της γυναίκας, η οποία έφυγε με το ασθενοφόρο!

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:neakeratsiniou.blogspot.gr