Η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» με τη Zoe Pre με αφορμή την θεατρική της παράσταση. Μάλιστα, μεταξύ πολλών άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα που κατά καιρούς την έχουν ενοχλήσει ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ακολούθησε και τη νομική οδό.

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε πως «πολλά έχουν γραφτεί για μένα που δεν ίσχυαν. Λίγο τα διώχνω και δεν τα πολυθυμάμαι, αλλά έχουν γραφτεί πολλά πράγματα που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί είμαι και πάρα πολλά χρόνια στο κουρμπέτι. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν όμως τι να γράψουν; Έχουν πάρα πολύ άδεια σελίδα και πρέπει κάτι να γραφτεί».

«Επίσης πια υπάρχουν και τα social media. Εκεί κι αν μπορείς να γράψεις ανωνύμως ότι θες με το ψευδώνυμο μικρό κουνελάκι! Μπορεί να γράψεις ότι θες για τον οποιοδήποτε και δεν μπορεί να σε μηνύσει και κανένας. Εγώ έχω κάνει και κάποιες μηνύσεις και τις κέρδισα, παλιά, σε κάποια περιοδικά. Υπήρχαν όμως πραγματικοί άνθρωποι και από πίσω ένας πραγματικός εκδότης, οπότε εντάξει. Τώρα που να την κάνεις την μήνυση; Στο κουνελάκι; Αχ ξύλο που θα το φας».

«Όταν ήμουν πιο μικρή μπορεί να με ενοχλούσε αυτό, τώρα όμως όχι. Επειδή θέλω να με προστατεύω από τον εκνευρισμό, αποφεύγω να τα διαβάζω και βάζω φίλτρο σε αυτό για να μην έρχομαι σε επαφή. Ξέρω ότι πειράζει και έχω καλή επαφή με τον εαυτό μου στο τι θα με πειράξει, το προβλέπω, οπότε προτιμώ να μην το δω καλύτερα» συμπλήρωσε, επίσης, η Σμαράγδα Καρύδη στη νέα διαδικτυακή της συνέντευξη.

govastileto.gr


Πηγή