1 κονσέρβα τοματάκια
1 ποτηράκι κρασί
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι λάδι
αλάτι και πιπέρι
1/2 κιλό σπανάκι
1/4 ματσάκι άνιθο
6 σουπιές καθαρισμένες και κομμένες κομμάτια
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Εκτέλεση
-Καθαρίζετε τις σουπιές από το κόκκαλο, τα εντόσθια και το μελάνι τους
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε και τις σουπιές
-Σβήνετε με κρασί
-Προσθέτετε την τομάτα και τον πελτέ
-Προσθέτετε τον μαϊντανό και τον άνιθο
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε το σπανάκι
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.