250 γρ. φέτα μαλακή σε τρίμματα

1 φλυτζάνι του καφέ γιαούρτι

300 γρ. ανθότυρο

200 γρ. τυρί κατίκι

1 πιπεριά πράσινη καυτερή

1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο

1 κουταλάκι γλυκού ξίδι

ελάχιστη πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση

Βάζετε την πιπεριά στο φούρνο, την ψήνετε λίγο, αφήνετε να κρυώσει και αφαιρείτε την φλούδα και τα σπόρια.

Κόβετε την πιπεριά σε κομματάκια και την πολτοποιείτε.

Βάζετε σε μια λεκάνη την φέτα και την λιώνετε με το πιρούνι, προσθέτετε το γιαούρτι, το ανθότυρο, το κατίκι, την πιπεριά, το λάδι το ξίδι και λίγο αλάτι και το ανακατεύετε.

Βάζετε την τυροκαυτερή σε μπολ και την πασπαλίζετε με την πάπρικα.


Πηγή