425 γρ. χτυπημένη κρέμα γάλακτος

250 γρ. πραλίνα φουντουκιού

50 γρ. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 6 κουταλιές από την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί με την πραλίνα. Την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος τη χτυπάμε στο μίξερ μαζί με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα. Στη συνέχεια ενώνουμε τα δυο μίγματα και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.

Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 8-10 ώρες ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2 ώρες.