Περιοδεία στον Βόλο έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συναντάει πολίτες και να συζητά μαζί τους.

Ακόμη, μίλησε με τους αγρότες και αναγνώρισε το δίκιο των αιτημάτων τους, δηλώνοντας πως ως αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζει τον αγώνα τους και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιλυθούν τα προβλήματά τους.

Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η στιχομυθία που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με θαμώνα καφετέριας, αναφερόμενος στον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια που νιώθει για τον κο Μπέο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τον έχει «χεσμ@@νο», όπως φαίνεται και από τη συνομιλία.

Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;
Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.
Πολίτης: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.
Κασσελάκης: Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.

Η απάντηση Μπέου

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε με τη σειρά του σε χυδαίους χαρακτηρισμούς, απαντώντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι “χέσ@@κε” και πως “με έχει χε@@ένο”. Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ@@@εί…».


Πηγή