Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη μετά από 4,5 χρόνια σκληρής μάχης προσπαθεί καθημερινά με τις συμβουλές των γιατρών της και την βοήθεια του θεού να κάνει οτι μπορεί προκειμένου να απαλύνει τους πόνους της σε ψυχή και σώμα…

Στο πλευρό της, η Μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου η οποία κάνει τα πάντα, για να βοηθήσει το ίδιο της το παιδί.

Κατά αρχήν δεν δημοσιεύω για να δημιουργήσω εντυπώσεις. Δεν θα γράψω πολλά. Μετά από 4,5 χρόνια, η οικογένεια το αντιμετωπίζει με αισιοδοξία. Η ιατρική έχει κάνει πραγματικά άλματα σε αυτό το θέμα. Το χαμόγελο είναι το πρώτο που θα πρέπει να υπάρχει και να μην αλλοιωθεί ποτέ.

Δυστυχώς φαίνεται ότι τα βάσανα της Μυρτώς δεν θα έχουν τελειωμό…

Χθες η Μυρτώ μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και σήμερα το απόγευμα εγχειρίστηκε στα χέρια από τον καθηγητή κ.Μαλιζο με σκοπό να διορθώσει λίγο τις στρεβλώσεις στα χέρια της για να μην πονάει τόσο πολύ, κάτι που συμβαίνει σε καθημερινή βάση.

Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή και άδικη καθώς οι Ιατροί αποκλείουν ότι θα της αποκατασταθεί τελείως το πρόβλημα στα χέρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το 7ο χειρουργείο που κάνει από τον Ιούλιο του 2012 που την χτύπησε ο Πακιστανός, Αχμέτ Βακά στη ‘Χρυσή Ακτή’ της Πάρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετές ώρες με τον Ιατρό να αντιμετωπίζει μια χειρότερη κατάσταση απ΄ αυτή που περίμενε… Απόρροια των χτυπημάτων που είναι ο λόγος που τα χέρια της Μυρτώς δεν δούλευαν τόσο καιρό.

Δυστυχώς τα χέρια της Μυρτώς, θα έχουν πολύ μικρή λειτουργικότητα στην καλύτερη περίπτωση. Στο ένα χέρι έχει σίδερα και το άλλο χέρι έβαλε γύψο ενώ η αποθεραπεία θα κρατήσει πάνω από 35 μέρες.