2 κιλά ντομάτες
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 κουταλιά μπέικινγκ πάουντερ
1 σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένη
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1/4 κουταλιά σούπας κανέλα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς τη φλούδα. Προσθέτουμε επίσης το σκόρδο, το μαϊντανό, τη ρίγανη και τη κανέλα, αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος ρίχνουμε τα αλεύρι μαζί με το μπέικινγκ πάουντερ. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα καλό κουσκούτι.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουμε μικρές ποσότητες από το κουρκούτι.
Όταν δούμε τους ντοματοκεφτέδες να παίρνουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα και να γίνονται κριτσανιστοί, τους βγάζουμε από το τηγάνι και τους στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Και είναι έτοιμοι για να τους απολαύσουμε.