Ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περιστατικό που σημειώθηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Love it» στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Ο πετυχημένος ηθοποιός δήλωσε: «Έχασα τους γονείς μου αρκετά μεγάλος, αλλά τους σκέφτομαι καθημερινά. Από τον πατέρα μου και μόνο έφαγα πολύ ξύλο. Όταν με έδειρε δάσκαλος, πήγε ο μπαμπάς μου και τον έπιασε από το αυτί. Ο μπαμπάς μου όταν με έδερνε, υπήρχε κάποιος λόγος, έπρεπε να με δείρει, δεν γινόταν αλλιώς. Δεν έχω την αίσθηση της κακοποίησης, εκείνη την εποχή ήταν δικαιολογημένη. Στα 41 μου, ένας φίλος έπεισε τον μπαμπά μου να έρθει να με δει στο Εθνικό Θέατρο και με μαύρο δάκρυ μου ζήτησε συγνώμη, που δεν είχε έρθει έως τότε».

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της αλλά και τη τοποθέτηση του γιου του.

«Γιος μου είναι, για αυτό πήρε θέση στο συμβάν. Τον έπρηξαν κι αυτόν. Ήταν απόλυτα αναμενόμενο να με στηρίξουν άνθρωποι σαν την Ελένη Γερασιμίδου, έχουμε ζήσει πολλά δύσκολα μαζί. Αυτό που έγινε ήταν μια άτυχη στιγμή. Και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και έχω ένα μέρος της ευθύνης, το λιγότερο ας μου επιτραπεί. Εγώ έπρεπε να φανώ πιο σοφός, σαν μεγαλύτερος, και να το σταματήσω. Ο σεβασμός ξεκινάει από τον αυτοσεβασμό. Δεν είσαι ικανός να σεβαστείς κανέναν αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

govastileto.gr

Πηγή