Οι άνδρες, αντί να μοχθούν ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο για να αποκτήσουν το τέλειο σώμα, καλό θα είναι να χαλαρώσουν

Kι όμως! Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλιά, παρά όσους έχουν κοιλιακούς φέτες.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία κι έδειξε ότι, τρεις στις τέσσερις γυναίκες θα προτιμούσαν να έχουν στο κρεβάτι τους έναν άντρα που δεν θα προσέχει τόσο πολύ την διατροφή του και δεν θα ξημεροβραδιάζει στο γυμναστήριο. Με λίγα λόγια, θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν άνδρα που δεν θα τον ενδιαφέρει μόνο η προπόνηση αλλά κάποιον που θα ασχολείται μαζί τους.

Για τους άνδρες που «ρουφούν» την κοιλιά τους για να κάνουν καλή εντύπωση στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ, τα νέα είναι ευχάριστα…

Οπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», που παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας, οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με τους άνδρες που έχουν κοιλίτσα. Αντιθέτως! Κατά συνέπεια, οι άνδρες, αντί να μοχθούν ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο για να αποκτήσουν το τέλειο σώμα, καλό θα είναι να χαλαρώσουν. Διότι τελικά, μία κοιλιά που εξέχει λίγο όμως, είναι ελκυστική για το γυναικείο φύλο.

Επιπλέον, όπως προκύπτει από την βρετανική έρευνα, οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου αισθάνονται καλύτερα όταν δεν έχουν στο κρεβάτι τους τον «κύριο τέλειο». Το 74% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχεται ότι η καλή εμφάνιση ενός άνδρα προδίδει στην ουσία τις αδυναμίες του: την εμμονή του με την διατροφή, την γυμναστική, και με τον εαυτό του γενικότερα.

Βεβαίως η έρευνα διευκρινίζει ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλιά, αρκεί αυτή να μην τους εμποδίζει στα ερωτικά παιχνίδια. Επιπλέον οι άντρες με κοιλιά δεν είναι ματαιόδοξοι, τουλάχιστον όσο είναι οι άντρες με το τέλειο σώμα, τουλάχιστον όπως προκύπτει από την έρευνα.

 

protothema.gr