Όλες πιστεύω έχουμε περάσει από διάφορες στιγμές ανασφάλειας που συσχετίζονται με νυν ή πρώην σχέσεις μας. Για το αν θα κρατήσει, για το τι κάνεις λάθος, για το αν περνάει καλά μαζί μου ή αν με έχει βαρεθεί κλπ κλπ.

Σε καταλαβαίνουμε και σου βρήκαμε τη λύση. Ακολούθησε αυτές τις 4 συμβουλές που σου δίνουμε και όλα θα φτιάξουν. Δεν χρειάζεται πια να φοβάσαι για τη παγίδα της »ρουτίνας» της καθημερινότητας.

Μην παραμελείς τον εαυτό σου

Πάντα να περιποιείσαι τον εαυτό σου, έστω και μέσα στο σπίτι. Δεν είπα να είσαι καθημερινά μακιγιαρισμένη λες και θα πας στη μεγαλύτερη δεξίωση, αλλά να φτιάχνεις λίγο τα μαλλιά σου ή να βάζεις λίγο μάσκαρα πριν πας στη δουλειά.

Όταν βρίσκεσαι καθημερινά στο ίδιο σπίτι με το σύντροφο σου, είναι λογικό σε κάποια φάση της σχέσης σας να εξοικειωθείτε πλήρως και να τριγυρνάς μέσα στο σπίτι με πιτζάμες,αμακιγιάριστη, με μαλλί κεφτέ,αξύριστες γάμπες κλπ.

Όμως ποτέ μην ξεχνάς πως είσαι γυναίκα πάνω απ’όλα και πάντα θέλουμε να είμαστε περιποιημένες, όχι μόνο για το σύντροφο μας, αλλά και για εμάς τις ίδιες.

Φτιάξε τη σεξοuαλική σας ζωή

Κάποια στιγμή που θα γυρίσεις από τη δουλειά, εξέπληξε τον και, αντί για νεύρα και πονοκέφαλο, δείξε του τα καινούρια σου εσώρουχα με άγριες διαθέσεις. Μην περιμένεις να κάνει πάντα αυτός το πρώτο βήμα. Κάνε του ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπλήξεις που θα τον συναρπάσουν!

Γίνε λίγο ανεξάρτητη

Μην κρέμεσαι από πάνω του. Άστον να «αναπνεύσει» και πέρασε χρόνο με τις φίλες σου (που σίγουρα τους έχεις λείψει), και άστον και αυτόν να δει με τους κολλητούς του ποδόσφαιρο στο σπίτι σας, χωρίς γυναίκες, με πολλές μπύρες!

Σίγουρα θα σε λατρέψει μετά από αυτό. Κάνε πράγματα για σένα. Στους άντρες αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες. Σίγουρα στην αρχή της σχέσης θα του αρέσει να κρέμεσαι από πάνω το,υ αλλά μετά απο λίγο θα το θεωρεί πίεση.

Μη φοβάσαι να δείξεις την αγάπη σου

Όταν είστε έξω κάπου μαζί, αγκάλιασε τον και κράτα τον από το χέρι. Μπορεί να σου φαίνεται πολύ παιδικό, αλλά κάτι τέτοιες μικρές στιγμές τρυφερότητας κάνουν τη διαφορά!

govastileto.gr


Πηγή