Το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (30.05.24), όταν η μητέρα περνούσε διάβαση στη Λεωφόρο Γεωργίου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας το καρότσι, όπου μέσα ήταν το μωράκι, και παρασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο.

Μητέρα και βρέφος οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ευτυχώς και οι δύο καλά στην υγεία τους.

Ο πατέρας του βρέφους ήταν παρών στο σκηνικό της παράσυρσης, βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, μίλησε στο Live News για τα όσα είδε.

«Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο. Περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει γιατί γνωρίζω πως είναι επικίνδυνος ο δρόμος. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις».

Kαι συμπλήρωσε: «Η γυναίκα μου περνούσε τη διάβαση […] ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα. Δεν έτρεχε υπερβολικά, θέλω να είμαι δίκαιος και ο κύριος ούτε είδε τίποτα. Χτύπησε τη γυναίκα, χτύπησε το καρότσι, πέφτουν και οι δύο κάτω», δηλώνει.

Από την πλευρά του, ο οδηγός που παρέσυρε μαμά και παιδί δηλώνει πως «ήταν λάθος του».

«Ήμουν στον δρόμο με το αυτοκίνητο και δυστυχώς δεν υπάρχει καλή σήμανση. Ξαφνικά πετάχτηκε η γυναίκα με το παιδί στο καροτσάκι και ίσα ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι με το βρέφος κάτω στον δρόμο. Δόξα το Θεό μαθαίνω ότι είναι καλά το παιδί, δεν έπαθε κάτι», επισημαίνει ο οδηγός του ΙΧ.


Πηγή