Θεσσαλονίκη: Βίαζαν και εξέδιδαν 27χρονη Βουλγάρα

Ένας 34χρονος Βούλγαρος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη, ενώ αναζητείται ο 36χρονος συνεργός του, και τώρα κατηγορούνται για σωματεμπορία και βιασμό καθώς την έφερναν από την Βουλγαρία την εξέδιδαν, κρατούσαν όλα τα λεφτά και μετά την πήγαιναν πίσω στην Βουλγαρία.

Η 27χρονη κοπέλα εντοπίστηκε στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε ότι έλεγχαν τις κινήσεις της στο διαμέρισμα όπου διέμενε στη Βουλγαρία, ενώ κατηγόρησε τον 34χρονο ότι την βίαζε.

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, περίπτωση σωματεμπορίας και βιασμού σε βάρος 27χρονης αλλοδαπής, από δύο ομοεθνείς της.

Συνελήφθη για την υπόθεση, πρωινές ώρες της 13-08-2014, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή κέντρου πόλης, 34χρονος αλλοδαπός, ενώ αναζητείται 36χρονος συνεργός του.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Σωματεμπορίας και του Βιασμού.

Η αστυνομική έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελία της 27χρονης, σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας, η οποία νωρίτερα κατελήφθη να εκδίδεται έναντι αμοιβής, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι , οι δύο άντρες, τουλάχιστον κατά το τελευταίο δίμηνο, ενεργώντας από κοινού, την μετέφεραν καθημερινά από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται, κρατώντας εξ’ ολοκλήρου το χρηματικό ποσό της αμοιβής.

Επιπλέον , την επιτηρούσαν τόσο κατά την ώρα της εργασίας της, όσο και κατά τη διαμονή της σε διαμέρισμα στη Βουλγαρία, όπου την είχαν περιορισμένη ελέγχοντας τις κινήσεις της.

Η 27χρονη γυναίκα κατήγγειλε ακόμη ότι ο 34χρονος συλληφθείς, το τελευταίο διάστημα συνευρέθηκε μαζί της ερωτικά, χωρίς τη θέλησή της.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό από την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα. Ακόμη κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, καθώς και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.

Στην παθούσα έγιναν γνωστές οι προβλεπόμενες διατάξεις περί προστασίας και παροχής βοήθειας και φιλοξενείται ήδη σε ειδική μονάδα αρωγής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.