Ώρες αγωνίας περνάει τις τελευταίες ώρες η γνωστή τραγουδίστρια Πωλίνα καθώς από την Κυριακή το βράδυ έχει χάσει τα ίχνη του γιου της ο οποίος σπουδάζει στο εξωτερικό.

Η τραγουδίστρια επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον 21χρονο Αποστόλη το βράδυ του Σαββάτου, όταν εκείνος της γνωστοποίησε ότι την Κυριακή θα ταξίδευε με προορισμό την Ελλάδα.

Το απόγευμα της Κυριακής η Πωλίνα βρέθηκε στο «’Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να υποδεχτεί τον 21χρονο όμως ο ίδιος δεν αποβιβάστηκε ποτέ από την πτήση που προσγειώθηκε στην Ελλάδα περίπου στις 20:30. Η επόμενη κίνησή της ήταν να καταθέσει δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία.

«Πήγα στην αστυνομία για να έχω την πρόσβαση, γιατί επειδή είναι ενήλικος υπάρχει το απόρρητο των εισιτηρίων, να μπορέσεις να δεις αν ήταν στην λίστα των επιβατών ή όχι», λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια η οποία μέχρι αυτή την ώρα δεν ξέρει τι έχει συμβεί καθώς το κινητό τηλέφωνο του Αποστόλη είναι απενεργοποιημένο.

Όπως λέει η ίδια δεν θέλει να βάζει με το μυαλό της το κακό και προσπαθεί παρά την αγωνία της να διατηρήσει την ψυχραιμία της προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να βρεθούν τα ίχνη του.

Μετά από τη δήλωση εξαφάνισης η αστυνομία από την πλευρά της ενημέρωσε την Ιντερπόλ, αφού ο νεαρός βρίσκεται στο εξωτερικό και εκεί η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δικαιοδοσία.

«Νιώθω ότι μπορεί να είναι μπλοκαρισμένος από το οτιδήποτε, ή τον έκλεψαν ή έχει πρόβλημα με τον τράνζιτ. Θα μπορούσε να μην έχει τίποτα πάνω του, να πάρεις μία τσάντα, που έχεις μέσα λεφτά, διαβατήρια, χαρτιά και να γίνει ένα τέτοιο μπέρδεμα. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα» λέει η τραγουδίστρια η οποία ελπίζει η περιπέται να έχει αίσιο τέλος.

Πηγή: protothema.gr