Ερχόταν στον Αλισσό για να περάσει λίγες μέρες στη γενέτειρα της μητέρας της αλλά δεν πρόλαβε. Η 9χρονη Μελίνα Ελένη έσβησε στην άσφαλτο σε τροχαίο που συνέβη στην Πατρών – Κορίνθου στο Δερβένι. Επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε η μητέρα της και το οποίο συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν μοιραία για το κοριτσάκι. Αν και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ήταν αργά. Και η μητέρα της Αναστασία Κάνιστρα τραυματίστηκσε σοβαρά. Ο τραγικός πατέρας Jean Francois Besnard που είχε μείνει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ. Η κηδεία της μικρής θα γίνει το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ανω Αλισσού.

Η μητέρα του κοριτσιού εργάζεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα και έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τον Αλισσό αναζητώντας την τύχη της στην Αθήνα. Διατηρούσε, όμως, δεσμούς με την περιοχή καθώς έχει πολλούς συγγενείς. Η γυναίκα πήγαινε συχνά στον Αλισσό για διακοπές, όπως έκανε, για μια ακόμη φορά, φέτος.
Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το τροχαίο, ο Jean Francois Besnard μετέβη εσπευσμένα από την Αθήνα στην Κόρινθο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του και της κόρης του. Οταν έμαθε για τον θάνατος της 9χρονης, κατέρρευσε.
πηγη dete.gr