Υλικά
1 κιλό χοιρινό
1 φλ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1/3 ματσάκι μαϊντανό
3 πράσα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε το χοιρινό σε κομμάτια, στο μέγεθος της προτίμησής σας, αλλά αρκετά μικρά ώστε να ψηθούν γρήγορα. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τα πράσα. Έπειτα σοτάρετέ τα σε μια κατσαρόλα όπου θα έχετε αδειάσει το λάδι, ανακατεύοντας διαρκώς. Προσθέστε το κρέας και τσιγαρίστε το. Έπειτα σβήστε το με 3 φλ. νερό και αλατοπιπερώστε σύμφωνα με το γούστο σας. Σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε το να βράσει σε χαμηλή φωτιά, για περίπου δύο ώρες. Είναι έτοιμο!