Ανταποκρινόμενη στις τελευταίες τάσεις, η Schwarzkopf Professional είναι έτοιμη να φέρει επανάσταση στην αγορά με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στα σγουρά και κυματιστά μαλλιά, με την κυκλοφορία του νέου Brand περιποίησης και styling, Mad About Curls & Waves!

Για δεκαετίες, τα απαλά και ίσια μαλλιά ήταν η απόλυτη τάση. Όμως όχι πια! Η καινούρια τάση τώρα είναι οι μπούκλες, που κυριαρχούν παντού, από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας ανά τον κόσμο μέχρι blogs και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε παγκόσμιους influencer και street-style stars! Η Schwarzkopf Professional κατανοεί ότι τα σγουρά μαλλιά είναι κάτι περισσότερο από τάση, είναι τρόπος ζωής!

Οι καιροί έχουν αλλάξει και ο κόσμος κινείται προς τη απόλυτη αυθεντικότητα. Οι άνθρωποι αισθάνονται περισσότερη αυτοπεποίθηση με τη μοναδικότητά τους και αποδέχονται την προσωπικότητα και την φυσική τους ομορφιά πιο πολύ από ποτέ άλλοτε. Ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε τα σγουρά μαλλιά και να γίνουμε Mad About Curls & Waves!

Mad About Curls & Waves

Η Schwarzkopf Professional κατανοεί ότι κάθε ξεχωριστός τύπος μαλλιών έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, από το σχήμα και την πυκνότητα έως το πάχος, το μήκος και την υφή. Για τα σγουρά μαλλιά όμως δεν είναι μόνο αυτοί οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά και το γεγονός ότι η υφή της τρίχας τείνει να είναι πιο σφιχτή κοντά στη ρίζα και πιο χαλαρή στα μήκη. Η σωστή θεραπεία, που παρέχεται από έναν ειδικό στις μπούκλες θα αλλάξει τη ζωή οποιουδήποτε κοριτσιού με σγουρά μαλλιά!

Για να βοηθήσουν τόσο τους κομμωτές όσο και τους πελάτες να επιλέξουν την προσωποποιημένη φροντίδα και styling που τους ταιριάζει, το Mad About Curls & Waves χρησιμοποιεί ένα σύστημα αριθμών για να προσδιορίσει την υφή των μαλλιών, από κυματιστά σε μπούκλες, και γραμμάτων για να προσδιορίσει το μοτίβο των μαλλιών, από χαλαρές σε σφιχτές μπούκλες. Αυτό σημαίνει ότι τώρα υπάρχει αποκλειστικός συνδυασμός προϊόντων που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες κάθε είδους σγουρών και κυματιστών μαλλιών!

Οι κομμωτές μπορούν τώρα να γίνουν ειδικοί στα Curls & Waves και οι πελάτισσες μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη στην περιποίηση και το styling τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι.

gfdoih2

Τεχνολογία Mad About Curls & Waves

Το Mad About Curls & Waves εμπεριέχει πρωτοποριακή τεχνολογία με Σύμπλεγμα Αquarine – ένα συνδυασμό παραγόντων περιποίησης οι οποίοι:

  • Δυναμώνουν τα μαλλιά
  • Παρέχουν εντατική ενυδάτωση
  • Παρέχουν προστασία από την θερμότητα
  • Εξασφαλίζει έως και 96% λιγότερο σπάσιμο
  • Εξασφαλίζει έως και 94% λιγότερη ψαλίδα
  • Αγκαλιάζει κάθε τρίχα σαν μια “ασπίδα φροντίδας” με ορατά αποτελέσματα

Για να επωφεληθείτε πλήρως τα οφέλη του Συμπλέγματος Aquarine, συνιστάται η χρήση της σειράς ως ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης και styling για πανέμορφες μπούκλες και κυματισμούς με διάρκεια για τις οποίες θα νιώθετε υπερηφάνια!

Mad About Curls & Waves σύστημα

gfdoih3

Για την εξυπηρέτηση των διαφορετικών υφών και σχημάτων των μαλλιών το Mad About Curls & Waves περιέχει δύο υπο-σειρές, μία για μπούκλες και μία για κυματιστά μαλλιά. Κάθε συλλογή ακολουθεί τέσσερα βήματα:

1. Καθαρισμός

Με δεδομένο ότι τα σγουρά μαλλιά είναι και πιο ξηρά ανάλογα με το είδος της μπούκλας, η συλλογή ποικίλλει σε επίπεδα περιποίησης και σε επιφανειοδραστικές ουσίες.

2. Περιποίηση

Από ελαφριά περιποίηση έως βαθιά δράση με συνθέσεις από βούτυρο, η συλλογή καλύπτει όλα τα επίπεδα θρέψης που μπορεί να χρειάζονται τα ξηρά μαλλιά.

3. Προστασία και στυλ

Η συλλογή περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων styling, από ανάλαφρα spray, σε balm, σε leave-in conditioners και defining creams. Τα προϊόντα υποδεικνύουν επίσης για ποιες κατηγορίες μπούκλας ή κυματισμών είναι κατάλληλα.

4. Ανανέωση

Δεδομένης της πολύ απαιτητικής φύσης των σγουρών μαλλιών, δεν συνίσταται να τα λούζουμε κάθε μέρα. Επομένως, η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα ανανέωσης που έχουν σχεδιαστεί για να αναζωογονούν την υφή των μαλλιών στις μέρες «μεταξύ των λουσιμάτων».

Ακολουθήστε την Schwarzkopf Professional στα social media μέσω του @schwarzkopfpro και ενημερωθείτε για τα προϊόντα Mad About Curls & Waves μέσω των #MadAbout #Curls #Waves hashtags.

Τα προϊόντα Mad About Curls & Waves θα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο του 2018 στα συνεργαζόμενα με την Schwarzkopf Professional κομμωτήρια.


Πηγή