Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε στην ιδιόχειρη αποχαιρετιστήρια επιστολή του ο Αλέξανδρος Βέλιος μόλις μία ώρα πριν φύγει από τη ζωή, στις 5 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, ο στενός φίλος του Αλέξανδρου Βέλιου, Κρικόρ Τσακιτζιάν, επίσης δημοσιογράφος, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη “La biri biri” πως ο αγαπημένος του φίλος του έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό μία ώρα πριν φύγει από τη ζωή και του ζητούσε να κάνει μια προσθήκη στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε ξεχάσει να ευχαριστήσει τη σύζυγό του.

“Το sms εστάλη στις 5/9, στις 13:47, μία ώρα πριν πεθάνει”, είπε αρχικά ο Τσακιτζιάν.
Και συνέχισε: “Ήθελε να κάνω μια διόρθωση στην ιδιόχειρη επιστολή που μου είχε δώσει. Έγραφε λοιπόν: “Κρικόρ, στο σημείο ‘γιατί νιώθω προνομιούχος’ θα προσθέσεις στη δεύτερη σειρά: ‘νιώθω προνομιούχος γιατί έφυγα δίνοντας και εισπράττοντας πολλή αγάπη και ζεστασιά από τη γυναίκα μου, Νάντια, η οποία με στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. Ομολογώ ότι αν δεν είχα κοντά μου την ευγενική της παρουσία, με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσα να δώσω αυτή τη μάχη’. Τα υπόλοιπα ως έχουν. Σε φιλώ. Αλέξανδρος Βέλιος'”.

news.gr