Η συνταγή είναι απλή, κλασική μα πάντα επιτυχημένη. Ο σολομός παντρεύεται με τυρί κρέμα και διάφορα λαχανικά. Εμείς τον τυλίξαμε σε τορτίγια για τραγανή γεύση και στον παρουσιάζουμε
Υλικά:
4 τορτίγιες
Καπνιστός σολομός
1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
1 μικρό κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
Λίγα φύλλα μαρουλιού
Χυμό από ένα λεμόνι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε μία τορτίγια και την απλώνουμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε 2 κ.σ. τυρί κρέμα στη μία πλευρά και από πάνω στρώνουμε 2 λεπτές φέτες καπνιστό σολομό.
Στύβουμε λίγες σταγόνες λεμόνι και βάζουμε από πάνω 3-4 λεπτές φέτες κρεμμύδι και 2-3 φύλλα μαρουλιού.
Τυλίγουμε σφιχτά και κόβουμε στη μέση. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε με λίγη σαλάτα εποχής.