Υλικά για 2-4 άτομα
- 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα για κάθε τορτίγια
- 6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
- 12 φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος
- 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
- 12 φέτες τυρί τσένταρ
- 6 φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση
- Απλώνετε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνετε τη μαγιονέζα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
- Προσθέτετε από 2 φέτες γαλοπούλα – τσένταρ σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες ντομάτας.
- Έπειτα τυλίγετε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά.
- Βάζετε στο ψυγείο για 15 λεπτά και σερβίρετε.