«Η ιστορία μας είναι μια ιστορία αγάπης. Σαν ασπρόμαυρη ταινία με δάκρυα ελπίδας και πάθος. Μοιάζει λίγο με την φλόγα».

«Μια ιστορία αγάπης» είναι ο τίτλος του τραγουδιού και ερμηνεύτηκε την δεκαετία του 1990.

Ο Τούρκος τραγουδοποιός Καγιαχάν ερμηνεύει τα συναισθήματα μιας πολύ μεγάλης αγάπης αλλά και ένα τραγούδι που χρησιμοποίησε ο Ερντογάν σε ένα από τα προεκλογικά βίντεο του.

Αυτά τα τριαντάφυλλα είναι για σένα. Αυτή η καρδιά είναι για εμάς. Μην στεναχωριέσαι μην κλαις, πάντα να χαμογελάς. Η δική μας είναι μια ιστορία αγάπης. Σαν ασπρόμαυρη ταινία. Σαν τη φλόγα με το νερό, το τριαντάφυλλο και το αγκάθι».

Στην ανάρτησή του γράφει «Κωνσταντινούπολη Έρωτά μου» και στα πλάνα που χρησιμοποιεί, με το μουσικό χαλί του ερωτικού τραγουδιού, εμφανίζεται ο ίδιος μπροστά σε πλήθος κόσμου να τον χειροκροτεί και να του δείχνει την αγάπη του.

«Η ιστορία μας είναι σαν μια φλόγα. Αυτά τα τριαντάφυλλα είναι για σένα. Αυτή η καρδιά είναι για εμάς. Μην στεναχωριέσαι μην κλαις, πάντα να χαμογελάς».

Ερντογάν κατά Κιλιτσντάρογλου

«Ο Κιλιτσντάρογλου ποτέ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας. Αντί να μιλήσει με τους συνεργάτες του, βγάζει την οργή του στο τραπέζι».

Καυστικός στην κίνηση του αντιπάλου του να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι αλλά και στο γεγονός ότι βγήκε από την κουζίνα του, εμφανίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Όταν φοβήθηκε ότι χάνει την καρέκλα του, έφυγε από την κουζίνα και πήγε στο γραφείο».

Την ίδια στιγμή, στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης και της συμμαχίας Κιλιτσντάρογλου ενισχύεται όλο και περισσότερο ο ρόλος του Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Απόψε κάναμε την πρώτη μας σύσκεψη για τις εκλογές της 28ης Μαΐου. Εδώ είναι το συντονιστικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης για τον υποψήφιο πρόεδρό μας», δήλωσε ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Και ενώ στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης επικρατεί κατήφεια, με τον «αέρα» των περίπου 2,5 εκατ. ψήφων από τον Κιλιτσντάρογλου, ο ικανοποιημένος Ερντογάν εμφανίζεται βέβαιος για την επικράτησή του.

«Αποδείχθηκε πως οι εκλογές δεν κερδίζονται με τα ψεύτικα στοιχεία νίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντιθέτως η νίκη έρχεται από τις πλατείες, τις συγκεντρώσεις και τις κάλπες».


Πηγή