Σκηνές απείρου κάλλους εκτιλήχθηκαν σε καμποχώρι των Τρικάλων, όταν ο σύζυγος έπιασε επ’ αυτοφώρω τη σύζυγό του με τον εραστή της.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr κατεγράφη στο αστυνομικό δελτίο ένα βράδυ, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Ο απατημένος σύζυγος επέστρεψε νωρίτερα από προγραμματισμένο του ταξίδι εκτός Τρικάλων και έχοντας ήδη υποψίες, παρακολούθησε τις κινήσεις της «καλής» του. Οταν ήρθε η ώρα έκανε… «ντου» στο σπίτι (γειτονικό, όχι το δικό τους!) και έπιασε το παράνομο ζευγάρι σε πολύ… χαλαρές στιγμές. Τους έβγαλε έξω σε έξαλλη κατάσταση και κάλεσε την αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό.

Οταν με τα πολλά τα πνεύματα πήγαν να ηρεμήσουν η γυναίκα επιχείρησε να μπει στο σπίτι τους, ωστόσο ο απατημένος σύζυγος της απαγόρευσε την είσοδο. Τότε κάλεσε εκείνη την αστυνομία και άντρες αυτής παρενέβησαν ζητώντας από τον σύζυγο να της επιτρέψει να μπει για μερικά λεπτά και να πάρει ορισμένα από τα ρούχα και τα πράγματά της. Το θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων της τοπικής κοινωνίας, με τα σενάρια για τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης να δίνουν και να παίρνουν…

newsone.gr