Εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνες έρευνες της ελληνικής η απόπειρα ληστείας σε βάρος του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου της 30ης Ιανουαρίου στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες είναι τρία άτομα, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προσέγγισαν τον Καλλίτση και τον πυροβόλησαν για να του αρπάξουν τα μετρητά που κατείχε.
Πιο συγκεκριμένα, ο ένας Έλληνας είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές, αφού ενώ βρισκόταν στη φυλακή, πήρε άδεια, συμμετείχε στη ληστεία και επέστρεψε στο σοφρωνιστικό κατάστημα, ο άλλος είναι είναι αστυνομικός που πέρασε από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ και ο αλλοδαπός, Πακιστανικής καταγωγής.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιοί ήταν οι δύο από τους τρεις που πυροβόλησαν τον Καλλίτση τραυματίζοντάς τον σοβαρά όπως επίσης για ποιο λόγο δεν πήραν την τσάντα που είχε μέσα στο αυτοκίνητο.
kallitsis7
Όπως είχε αποκαλύψει η Ελενα Χριστοπούλου, σύζυγός του Πάνου Καλλίτση, δύο άνδρες με όπλα βρέθηκαν δίπλα στο όχημά τους καθώς έμπαιναν στο γκαράζ. «Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και έκανε όπισθεν για να ξεφύγουμε. Ηταν αδίστακτοι. Πυροβόλησαν στο τζάμι. Τότε άνοιξα την πόρτα και τους είπα να μη ξαναρίξουν. Μετά πυροβόλησαν τον Πάνο, ο οποίος αν και χτυπημένος είχε το σθένος να προσπαθήσει να με προστατεύσει. Πριν φύγουν του έριξαν ξανά πυροβολισμούς στα πόδια. Εγώ είχα βγει έντρομη στο δρόμο τρέχοντας, φωνάζοντας »βοήθεια»».
ereportaz.gr