Ένα βήμα πίσω από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά παρούσα, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος σχολίασε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τις εκλογές με πολύ χιούμορ την… εξαφάνισή της μετά τις εκλογές και το… «silver alert» που κυκλοφόρησε για εκείνη στο διαδίκτυο.

Η κα. Τσαπανίδου ξεκαθάρισε ότι οι φήμες που οργίασαν περί παραίτησής της από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αναληθείς.

«Δεν είμαι δεμένη στην ‘καρέκλα’»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν εξαφανίστηκε από προσώπου γης αλλά όλες αυτές τις ημέρες, από την Κυριακή των εκλογών έως σήμερα, από το γραφείο της στην Κουμουνδούρου συμμετείχε στην ανασυγκρότηση του κόμματος και τον επανασχεδιασμό της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί για τη νέα εκλογική «μάχη».

Θέλησε δε να καταστήσει σαφές ότι δεν την απασχολούν οι «καρέκλες», αφήνοντας υπονοούμενα για άλλους.

Η κα. Τσαπανίδου, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές, παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθος χειρισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησαν στη διαφορά των 20 μονάδων από τη ΝΔ, δικαιολογώντας ταυτόχρονα «εμπρηστικές» δηλώσεις στελεχών του κόμματος, ως αντιδράσεις ανθρώπινες μετά το σοκ της ήττας.


Πηγή