Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Μάικλ Μπουμπλέ και την σύζυγό του, Λουιζιάνα Λουπιλάτο, οι οποίοι μόλις μοιράστηκαν τα άσχημα νέα για την υγεία του γιου τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

 

Η τραγική είδηση κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του κόσμου γεμίζοντας θλίψη τους απανταχού θαυμαστές του Μάικλ Μπουμπλέ και όχι μόνο.

Ο συμπαθής τραγουδιστής και η σύζυγός του, Λουισζιάνα Λουπιλάτο επιβεβαίωσαν μέσω των λογαριασμών του στο Facebook ότι ο τριών ετών γιος τους διαγνώστηκε με καρκίνο, ζητώντας σεβασμό και προσευχή από όλο τον κόσμο.

“Είμαστε καταρακωμένοι από την πρόσφατη διάγνωση καρκίνου του μεγαλύτερου γιου μας, Νόα, ο οποίος αυτή τη στιγμή δέχεται θεραπεία στις ΗΠΑ. Μιλούσαμε ανέκαθεν για τη σημασία της οικογένειας και την αγάπη που έχουμε στα παιδιά μας. Η Λουιζιάνα κι εγώ βάζουμε τις καριέρες μας στον πάγο με σκοπό να αφιερώσουμε όλο τον χρόνο και την προσοχή μας στο να βοηθήσουμε τον Νόα να γίνει καλά
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ζητούμε μόνο τις προσευχές σας καθώς και τον σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας. Έχουμε ένα μακρύ ταξίδι μπροστά και ελπίζουμε με την υποστήριξη των συγγενών, των φίλων και των θαυμαστών σε όλο τον κόσμο να κερδίσουμε αυτή τη μάχη. Θεού Θέλοντος”.

Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον μόλις 9 μηνών Ηλία ενώ επιπλέον πληροφορίες για το είδους του καρκίνου που διαγνώστηκε στον μικρούλη δεν έγινε γνωστό.