Μπορεί να είναι συνηθισμένο ο/η Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου να υποκλίνεται σε μέλη της βασιλικής οικογένειας… ωστόσο η Τερέζα Μέι κατάφερε να γίνει και πάλι θέμα γι΄αυτόν ακριβώς τον ρόλο.

Συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν η Τερέζα Μέι συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ έξω από κέντρο υπηρεσίας για τραυματίες, ώστε να το επισκεφτούν μαζί.

Η πολιτικός και ο γαλαζοαίματος αντάλλαξαν χειραψία πριν μπουν στο κτίριο, ωστόσο αυτό που κέντρισε τα βλέμματα ήταν η άχαρη υπόκλιση της Τερέζα Μέι.

Σκύβοντας υπερβολικά χαμηλά και τοποθετώντας κάπως περίεργα τα πόδια της το ένα πίσω από το άλλο , η Πρωθυπουργός απέσπασε περισσότερα αρνητικά παρά θετικά σχόλια για την κίνησή της.

Πάντως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν πως είναι ντροπιαστικό πλέον που ένας ενήλικας να υποκλίνεται σε έναν άλλο ενήλικα, παρ΄όλο που εκπρόσωπος της βασιλικής οικογενείας ξεκαθάρισε πως είναι καθαρά επιλογή αυτού που υποκλίνεται να κάνει μία τέτοια κίνηση και πως δεν αναμένει η βασιλική οικογένεια κάτι τέτοιο.

Βέβαια υπήρχαν και αυτοί που είδαν την αστεία πλευρά του θέματος και εστίασαν στην υπόκλιση, «πλημμυρίζοντας» τα social media με πολλές αστείες εικόνες και σχόλια.


Πηγή