Μηνάς Τσίγκος…. “Ήμουν το 3ο πρόσωπο”

Η αληθινή ιστορία πίσω από την ”Καβάτζα”

Τι αποκάλυψε για την ερωτική του ζωή!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο δημοφιλής τραγουδιστής Μηνάς Τσίγκος με αφορμή τις δηλώσεις του, για την αληθινή ιστορία πίσω από την “Καβάτζα”πως έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση.

Αναλυτικά μας είπε: Η “Καβάτζα” είναι μια αληθινή ιστορία από τα εφηβικά μου χρόνια…!Οι περισσότεροι άνθρωποι, φαντάζομαι, έχουμε ζήσει κάτι παρόμοιο! Ενθουσιασμένος εγώ ,εκείνη όχι και τόσο,

ένα απόγευμα αφού βρεθήκαμε , χώρισαν οι δρόμοι μας και λίγα λεπτά μετά την είδα να ανεβαίνει στην μηχανή κάποιου και να φεύγουν μαζί!Ομολογώ έπαθα ένα μεγάλο σόκ και αυθόρμητα το ίδιο βράδυ γρατζουνώντας την κιθάρα ,μου ήρθε το ρεφραίν της Καβάτζας!

Ηθικό δίδαγμα ,το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση βγαίνει πάντα χαμένο!

Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε και επόμενη δήλωση του : “Θεωρώ είναι σημαντικό να προωθούναι τραγούδια, που να περνάνε μηνύματά που να μας κάνουν καλύτερους και ενωμένους ανθρώπους ,αντί στίχων ή και συμπεριφορών καλλιτεχνών ,που προωθούν λάθος πρότυπα, όπως το ότι είναι σωστό να θυσιάζεις το κορμί σου και την ψυχή σου στον βωμό των χρημάτων και της δόξας…!

Δείτε το video:

Social 15 50

 

 

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή